navigate_before
navigate_next

Rólunk

Időskorú Segélyhívó Program

A program keretében kihelyezett segélyhívó készülékek jelzéseit vállalkozásunk a felügyeleti rendszerben díjmentesen fogadja és kezeli.

Távfelügyeleti Központok

2007 május: Dunavarsányi központ megnyitása.

2009 január: Dunaharaszti, Anna-ház távfelügyeleti állomás.

Rólunk

A TRITON Security Kft. több mint 20éve tevékenykedik a vagyonvédelmi szektorban Pest, Borsod és Békés megyékben. Célunk a köz- és magántulajdon védelme.valamint a vagyon elleni bűncselekmények megelőzése.

Ügyfélközpontúság

Minden döntésünk és szolgáltatásunk középpontjában az ügyfeleink állnak, és arra törekszünk, hogy megoldásaink a lehető legjobban illeszkedjenek az egyedi igényeikhez és elvárásaikhoz.

Cégünk elsődleges célja, hogy távfelügyeleti szolgáltatásainkat szoros együttműködésben alakítsuk ki ügyfeleinkkel, akiket nemcsak vevőként, hanem partnerekként is tisztelünk. Ennek a partnerségcentrikus hozzáállásnak köszönhetően nálunk nem találkozhatnak rejtett költségekkel, mint belépési díj, hűségnyilatkozat, téves kivonulási díj vagy egyéb apróbetűs megkötések.

 

Az elmúlt évek során kiépült erős és hatékony kapcsolatunk a rendvédelmi szervekkel, ami lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és szakértő módon, diszkréten kezeljük azokat a rendkívüli helyzeteket, amelyek potenciálisan negatívan befolyásolhatják az általunk őrzött objektumok napi működését.