Cégünkről

Vállalkozásaink – a TRITON és Colt 38 Security Kft hosszú évek óta dolgozik a vagyonvédelem területén Pest, Borsod és Békés megyében.

Célunk: működési területünkön a közös- és magánytulajdon védelme, a vagyon elleni bűncselekmények visszaszorítása. Kapcsolatunk a hatóságokkal és rendvédelmi szervekkel jó, kölcsönösen segítjük egymás munkáját.

2007. májusában megnyitottuk Dunavarsányban saját távfelügyeleti központunkat.

2009. januárjában Dunaharasztiban, az Anna-házban is létrehoztunk egy  távfelügyeleti állomást.

Dunavarsányban irányításunkkal és támogatásunkkal működik 2004 óta a Polgárőr Egyesület, melynek munkájában minden dolgozónk aktívan részt vesz.
Közös tevékenységük eredményességét bizonyítja, hogy elnyertük a “Pest Megye Közbiztonságáért” díjat.

Pest Megye Közbiztonságáért Díj
Pest Megye Közbiztonságáért Díj

 

Közösen indítottuk el és működtetjük az “Időskorúak Segélyhívó Programot”.
A program keretében kihelyezett segélyhívó készülékek jelzéseit vállalkozásunk a felügyeleti rendszerben díjmentesen fogadja és kezeli.

SH-402 rádiós segélyhívó
SH-402 rádiós segélyhívó
Sh-503 telefonos segélyhívó
Sh-503 telefonos segélyhívó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cégünk elsősorban távfelügyeleti vagyonvédelemre szakosodott. Ennek megfelelően  minden szükséges intézkedést megtettünk, hogy a szolgáltatás magas szintű ellátását és annak folyamatosságát biztosítsuk:

– Magasan képzett és erkölcsileg feddhetetlen szakember állomány 
– Korszerű és folyamatosan fejlesztett technikai háttér
– Munkatársaink részére folyamatos képzés
– A gyors intézkedéshez elengedhetetlenül szükséges településenkénti járőrszolgálat
– Műszaki,  vagy külső behatás miatt előforduló meghibásodás vagy üzemzavar esetére, azonnal hadrendbe állítható tartalék eszközök (felügyeleti gépek, áramfejlesztők, járművek stb)
– Járőrautóink GPS-el vannak felszerelve és minden ügyfelünk rögzítésre kerül a GPS térképen, így a diszpécser mindig a legközelebbi járőrautót tudja a helyszínre küldeni és  a címre irányítani
– Gyors és ügyfél centrikus ügyintézés telefonon vagy személyesen a helyi irodáinkban, szükség esetén  kollégánk a helyszínre megy, ezzel is könnyítve az Önök ügyintézését
– Műszaki hiba esetén gyors intézkedés
– Vagyonvédelmi rendszer kiépítésénél elsődleges szempont a helyszínre szabott, megbízható és egyben megfizethető rendszer tervezése

Fő törekvésünk, hogy olyan távfelügyeleti szolgáltatást nyújtsunk, melyben az ügyfelet partnernek tekintve, vele együttműködve alakítsuk ki a számára legmegfelelőbb szolgáltatást.
Ezen szemléletnek köszönhetően nálunk nincs belépési díj, hűségnyilatkozat, téves kivonulási díj és egyéb kisbetűs részek.
Az évek során folyamatos és eredményes kapcsolatunk alakult ki a rendvédelmi szervekkel.
Ez a kontaktus lehetőséget ad arra, hogy gyorsan, szakszerűen, diszkréten kezeljük azokat az esetleges rendkívüli eseményeket, amelyek adott esetben az őrzött objektum napi tevékenységét hátrányosan érinthetik.